?

Log in

No account? Create an account
Søndag 15.februar 09:50 Jeg har ikke vært… - Det er ikke gull alt som glitrer — LiveJournal [entries|archive|friends|userinfo]

informasjon : finner du her
arkiv : finner du her
den eldste journalen min : finner du her
og flickr'en min : den finner du her
Og her : finner du Epla-butikken min

[Feb. 15th, 11·02:23 pm]
27desember83

Søndag 15.februar


09:50 Jeg har ikke vært frivillig ut av døra siden lørdag. Det er så jævla kaldt, og kaldere skal det bli. Om det skal være kaldt kan det vel være sammenhengende kaldt? Jeg fryser mer enn noengang og avlyser gruppearbeidsavtaler og jubler når forelesninger er avlyst. Jeg fryser om dagen, jeg fryser om natta. Jeg fryser under flere lag med ull og hendene mine er alltid iskalde. Forelesningen fra 9-13 ble avlyst i dag. Syk foreleser. Ingrid er på skolen, og jeg burde gått og vært med å jobbet med studiekravet.. men jeg FRYSER!? Det er minusgrader i skjelettet mitt, og jeg orker ikke tanken på å gå ut. Håper dette går over snart... for jeg kjenner det er i ferd med å bli deprimerende. Det er nok best jeg legger meg under dyna.

20:42 Jeg la meg og sov i tre timer. Tror ikke jeg har vært helt i form etter å ha gått rundt og frøset så lenge. Følte meg dog bedre etter tre timer med søvn. Gikk til skolen da og var på en times forelesning. Etterpå gikk jeg på kafé med Pillen, Silje og Kathrine. Fint :)


For seks år siden hadde Silje & André fest i slottet


For fem år siden sov Marius med meg


Flott! Det ser ut som jeg har Hitler-bart!


Knut
Bergen
vorspiel hos Knut


50-talls festen


Tone

LinkReply

Comments:
From: 27desember83
11-02-28 06:05 am (UTC)

Re: :)

Takk :) :)
(Reply) (Parent) (Thread)