?

Log in

No account? Create an account
Mandag 13.desember 16:35 Jeg tjente til… - Det er ikke gull alt som glitrer — LiveJournal [entries|archive|friends|userinfo]

informasjon : finner du her
arkiv : finner du her
den eldste journalen min : finner du her
og flickr'en min : den finner du her
Og her : finner du Epla-butikken min

[Dec. 13th, 10·12:16 pm]
27desember83

Mandag 13.desember


16:35 Jeg tjente til sammen over 7000kroner på julemarkedet i år. Hadde jeg strikket mer, hadde jeg tjent mer. Jeg har vært hos mormor, som har knukket en fortann og har veldig vondt i magen, men som er i godt humør; takk og lov. Jeg har en kjæreste som er i så godt humør at han kvitrer. Anna løp og kyssa og klemte meg i dag da hun kom fra barnehagen, og i kveld baker vi lussekatter. Pillen, Theo og jeg var i byen i dag, og jeg smakte endelig chai latte og har aldri smakt bedre latte. I Bergen ligger et par duckfeet lagt av i mitt navn, og vi drar til Bergen på fredag, med Loulou og Petter for å juleshoppe. Livet er bra ;)

20:17 Lussekattene ble veldig gode, men ikke særlig gule. Pillen ble invitert, men hadde allerede kaffe-avtale. Birgitte og Turi ble invitert, og kom. Det er ikke lenge til de flytter nå. Jeg gruer meg. Jeg trenger slike folk i livet mitt. Folk det går ann å invitere på hyggelige ting, uten at det må ha vært planlagt på forhånd.


Kimberly og Synnøve


meg og Milla for fem år siden
For tre år siden hadde Espens pappa nettop flyttet inn i en rorbu på Bømlo, og Espen og Svein hjalp til med å sette på plass en ny peis.


Annelie og jeg på Halloween
Solgt!


På jobb


noen hadde med seg boller!


solgt!


julemarkedet
Espens Pepperkakehus

LinkReply

Comments:
From: 27desember83
11-01-06 07:49 am (UTC)
hehe, yes <3

They're moving to Oslo. Birgitte finally got into a school she's trying to get into for years... She wants to be a prison officer :)
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: soulhaus
11-01-13 12:36 am (UTC)
oh my! how exciting. oslo, eh? the big city! ;)

hmh.. the drive is only 6 hrs between haugetown and oslo. that's not bad........ ;)
(Reply) (Parent) (Thread)