27desember83 (27desember83) wrote,
27desember83
27desember83


Søndag 18.juli


11:46 I går var supergøy! Magnus, Ragnhild og jeg havna på nachspiel, der vi faktisk ble servert mat da vi kom! Og drikke! Supert ;D I dag våknet jeg opp i nitiden... full :P Selv om bildene fra i går kan fortelle meg at jeg var hjemme fra nachspiel, allerede klokken ti over tre fire! :O Det var nok bra jeg gav meg da de andre ville gi seg likevel, selv om jeg helst ville holde det gående ;D

11:48 I dag er det IKKE vind, og IKKE regn! :O Og det er sol! So far, so good. Jeg har snakka med Pillen på telefonen nå, i en liten evighet. Det er muuulig det blir fotosjut i dag, men hun virka egentlig ikke så gira... men jeg håper det blir! Jeg har jo venta på bra nok vær en evighet nå ;D

11:55 Forresten: Om du tar to lag underlakk, to lag neglelakk og to lag topcoat, så kan du bare dra neglelakken av i hele flak. Supert! Jeg liker ikke neglelakkfjerner.

12:21 Hadde meg ti minutters intervallsykling på ergometeren nettop. Jeg ser for meg at det får sving på alkoholen som (ideelt sett) skal ut igjen av kroppen. Nå svetter jeg (alkohol?), og vann har aldri smakt så godt.

14:31 Dette, er den første sangen på flere år som har fått meg til å gråte. "Turkish delight". Sang nummer to. Nydelige Roskilde. Jeg skulle ha vært der.

19:57 Nå har jeg laget pannacotta til i morgen :) Jeg glemmer ut fra gang til gang, hvor koselig jeg synes det er å diske opp mat. En hel kveld, sånn som vi har det. Med forrett, middag og dessert. Mest mulig laget fra grunnen av. I morgen skal jeg lage laksewraps til forrett (+ mojitos når gjestene kommer), og til middag blir det pasta carbonara. Gleder meg! :) Når jeg er ferdig med skolen, vil jeg ha flere slike kvelder. Lage mat til et knippe mennesker (det blir jo bare meg + 3, ettersom vi ENDA ikke har funnet oss spisebord). Men det er fint likevel.. og den dagen vi finner et større spisebord blir en lykkelig en.

For to år siden var mr.Martens og jeg i Paris


Theo


Jeg har lyst på et syrintre. Heldigvis har naboen ett jeg kan se på fra stuevinduet
Bytur med Pillen


båten
Espen varmer pitabrød


Elsas bursdag :)


fint!


Falaffel-salat med tufisk og egg


I går hadde Magnus øl-smaking.. eller egentlig drikking, ettersom har jo ikke bare smakte på hver øl. Her er de rangert i stigende smaksrekkefølge (?), fra venstre. Ah. Red stripe!


På Moody var det akkurat passe med folk. Bjarne snek seg med på bildet! ;D


Kjetil på nachspiel
Ragnhild har en fantastisk fin hårsveis! :)


Og Birgitte og Turi har fine bøker i stuen

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 11 comments