?

Log in

No account? Create an account
Mandag 05.juli 11:45 Nå, etter hårsprayen og… - Det er ikke gull alt som glitrer [entries|archive|friends|userinfo]

informasjon : finner du her
arkiv : finner du her
den eldste journalen min : finner du her
og flickr'en min : den finner du her
Og her : finner du Epla-butikken min

[Jul. 5th, 10·07:36 pm]
27desember83

Mandag 05.juli


11:45 Nå, etter hårsprayen og stylingen til frisøren har lagt seg, synes jeg ikke håret er så ille. Jeg er faktisk fornøyd!

12:28 Jeg hadde planer om å gå til mormor i dag.. og har det vel egentlig enda.. men jeg har så lite lyst.. så sinnsykt lite lyst. Aff.

20:49 Jeg tok sykkelen fatt og besøkte mormor likevel. Og det var veldig fint, heldigvis :) Nå i kveld, har Espen og jeg vært og kjøpt maling til le-veggen han har bygget... samt kledningen han har skiftet ut, og døra han har satt inn på baksiden av garasjen... og til ventilen han skal bygge for å skifte ut det ødelagte vinduet i kjelleren. Også gikk vi innom Ica Maxi der de hadde norske jordbær! IKKE ta fra de andre korgene, stod det. Det skulle være 500 gram i hver. Da jeg kom hjem måtte jeg jo veie korgen. 430gram. Ahrh. So much for being honest! Vi skulle jo bare tatt fra andre korger! Akk! Menneskeheten! I morgen blir det maling :), og i overimorgen begynner jobbinga, frem til skolen starter igjen i august. Gleder meg til det også. Jeg og håret mitt er blitt bestevenner i løpet av dagen. Heldigvis. Og Espen og jeg? Vi blir bedre og bedre... eller.. vi ligger generelt på et "dritbra"-nivå.. og jeg har ingen verdens ting å klage på ;DFor fem år siden var den stolte eieren av verdens fineste puseklatt
:D :D
Til salgs på epla


jobbfest
Lunch på Lothe med Nina og Knut


Timene før jeg satt i frisørstolen


Jeg har et sykt forhold til rundstykker. Blir de liggende i en plastpose for lenge, blir de myke, og da er de ikke spiselige lenger. Derfor måtte de tas ut av posen og ligge luftig; også da vi var på båttur.
Grillfest i hagen til André og Silje (, men Silje er på sjøen ;D)


popcorn og tegnelyst

LinkReply