27desember83 (27desember83) wrote,
27desember83
27desember83


Mandag 05.juli


11:45 Nå, etter hårsprayen og stylingen til frisøren har lagt seg, synes jeg ikke håret er så ille. Jeg er faktisk fornøyd!

12:28 Jeg hadde planer om å gå til mormor i dag.. og har det vel egentlig enda.. men jeg har så lite lyst.. så sinnsykt lite lyst. Aff.

20:49 Jeg tok sykkelen fatt og besøkte mormor likevel. Og det var veldig fint, heldigvis :) Nå i kveld, har Espen og jeg vært og kjøpt maling til le-veggen han har bygget... samt kledningen han har skiftet ut, og døra han har satt inn på baksiden av garasjen... og til ventilen han skal bygge for å skifte ut det ødelagte vinduet i kjelleren. Også gikk vi innom Ica Maxi der de hadde norske jordbær! IKKE ta fra de andre korgene, stod det. Det skulle være 500 gram i hver. Da jeg kom hjem måtte jeg jo veie korgen. 430gram. Ahrh. So much for being honest! Vi skulle jo bare tatt fra andre korger! Akk! Menneskeheten! I morgen blir det maling :), og i overimorgen begynner jobbinga, frem til skolen starter igjen i august. Gleder meg til det også. Jeg og håret mitt er blitt bestevenner i løpet av dagen. Heldigvis. Og Espen og jeg? Vi blir bedre og bedre... eller.. vi ligger generelt på et "dritbra"-nivå.. og jeg har ingen verdens ting å klage på ;DFor fem år siden var den stolte eieren av verdens fineste puseklatt
:D :D
Til salgs på epla


jobbfest
Lunch på Lothe med Nina og Knut


Timene før jeg satt i frisørstolen


Jeg har et sykt forhold til rundstykker. Blir de liggende i en plastpose for lenge, blir de myke, og da er de ikke spiselige lenger. Derfor måtte de tas ut av posen og ligge luftig; også da vi var på båttur.
Grillfest i hagen til André og Silje (, men Silje er på sjøen ;D)


popcorn og tegnelyst

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments