27desember83 (27desember83) wrote,
27desember83
27desember83


6 ting


Jeg ble tagget av Milla. Jeg skulle skrive seks ting om meg selv, samt poste et bilde av meg selv. Vel. Done and done:

1: Jeg har et sykt forhold til ostepop. Jeg har for tiden dilla på fiskekaker med ost på i mikroen och ostepop, som én rett. Jeg kjøper ofte ostepop når jeg er full og på vei hjem, og i en periode gikk jeg til mitt ytterste for at Espen ikke skulle finne denne ostepopen. Som foreksempel dengang jeg hadde vært ute, og hadde tatt ostepopen med meg på badet før jeg skulle legge meg (hvorfor?). Plutselig hørte jeg Espen komme ned trappen og jeg skyndta meg å slippe ned ostepopen bak do, før jeg gikk ut av badet for å distrahere ham. Ostepopen lå bak do morgenen etterpå også, og jeg fisket den diskret opp og la den i skapet.

2: For ni år siden tok jeg dreads fordi jeg syntes det var fint, og fordi jeg ikke hadde mye til overs for de sprø krøllene jeg hadde. Dreadsene fikk bli på hodet mitt i åtte år. Jeg har nå hatt (vanlig) hår i ett og et halvt år, og har aldri vært mer fornøyd. Rettetangen er min beste venn. Jeg bruker den ikke hver dag, og håret trenger ikke å være superrett hele tiden, men den hjelper håret mitt å se sunnere ut enn når det er krøllete, og det er jeg evig takknemlig for.

3: Jeg elsker rødt hår! Ikke rødt rødt, men naturlig rødt; som i orange. Jeg innser at sjangsene er heller minimale; men jeg håper mine barn får rødt hår.

4: Jeg har hatt 5 katter (Siri, Pelle, Sofus, Baldevin, Catanova). (correct me if I'm wrong, Mamma)

5: Til neste år har jeg en bachelor i økonomi.

6: Jeg er for tiden i det lengste forholdet jeg noensinne har hatt.

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments