?

Log in

No account? Create an account
Fredag 21.mai 13:44 Eksamen gikk streit åt… - Det er ikke gull alt som glitrer — LiveJournal [entries|archive|friends|userinfo]

informasjon : finner du her
arkiv : finner du her
den eldste journalen min : finner du her
og flickr'en min : den finner du her
Og her : finner du Epla-butikken min

[May. 21st, 10·10:32 am]
27desember83

Fredag 21.mai


13:44 Eksamen gikk streit åt hell, tror jeg. Jeg hadde lyst å ta kvelertak på foreleseren og tenkte at dette ville bli en bedritten dag. Men så var det sol og fint vær, og jeg tuslet hjemover og stakk hodet nedi postkassen. Der fant jeg en hentelapp, og tuslet videre til postkontoret og hentet skoene jeg har ventet på i snart to måneder. Siden kom jeg hjem og satte opp håret, skiftet fra tights til strømpebukse og snørte på meg de nye, fine skoene. Også nøt jeg en Tine "nyt"-youghurt, og avtalte, etter forespørsel, å prate med Teater-Torunn om mine planer når jeg er ferdig med utdannelsen. Også er ikke alt så ille likevel. Jeg vet ikke hva det blir til med meg til neste år, eller hva mulighetene er, men i hvert fall fint å tenke på at det er ikke så forferdelig lenge til jeg er ferdig og kan få ordentlige penger inn på kontoen igjen. (for la oss være ærlig; lånekassen gir ut mindre enn sosialstønaden, som er regnet som et minimum for å klare seg). Det skal bli sommer snart, og jeg har bare en eksamen igjen.

16:05 Oi! Jeg fikk C på offentlig økonomi. En karakter bedre enn flere jeg trodde skulle få en karakter bedre enn meg. Hipp hurra! :)

18:49 Endelig har jeg sydd ferdig skjørtet jeg begynte på sist lørdag, og er superfornøyd! Tror muligens jeg skal gi meg selv et skjerf fra butikken min også, om ikke noen kjøper det før jeg skal gå til Pillen i kveld. Ny Klubb83-kveld. Skulle forresten gjerne kalt det noe annet enn klubb, ettersom ordet gir en viss bismak.

hageøl med Birgitte


17.mai med Silje


nysydd skjørt og nye sko. I tillegg fant jeg denne ubrukte strømpebuksa i skapet :)
Hos Pillen i kveld. Fantastisk gøy med hund og glassbord ;D

LinkReply

Comments:
From: noctem_
10-05-23 12:05 pm (UTC)
Off, blir trist av å tenka på at Baba e så gammal, men for et fint bilde du tok av han, fine Baba. Og gratulera så mye med vel overstått eksamen! Flinkt! :)
(Reply) (Thread)
From: 27desember83
10-05-23 12:29 pm (UTC)
ja, an e jo hauggammale blitt! :O
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: sikksakk
10-05-28 12:04 am (UTC)
WOW. Utrolig kult skjørt! Et sånt ville jeg lett kjøpt på epla (hadde jeg hatt penger). Digger stilen, som alltid!
(Reply) (Thread)
From: 27desember83
10-05-28 05:40 am (UTC)
Vil utbedre det litt, før jeg eventuelt vurderer å selge. :) Men jeg har tenkt tanken :)
(Reply) (Parent) (Thread)