27desember83 (27desember83) wrote,
27desember83
27desember83


Tirsdag 29.desember


15:50
Disse deilige dagene vil visst ingen ende ta; og godt er det! Espen og jeg gikk en tur opp til Vardafjellet og tok masse bilder på toppen der, slik som i fjor :) Gøy når han vil være med på sånne ting som betyr noe for meg (bilde-delen), og ikke bare blir utolmodig ;)

Da vi var kommet hjem, kom Lælliss og søsteren innom med julegave til meg :D Og så dro vi tre til Oasen for å bytte litt smått. Jeg endte opp med å kjøpe meg ei GULLcasioklokke! En sånn jeg har sett på i evigheten :D Også kjøpte jeg meg en parfyme for tilgodelappen for den jeg fikk fra mormor :) Gullfint.

16:47
Jeg gir meg ende over! Så folk hadde begynt å få resultatene fra den siste eksamen (statusoppdateringer på fejsbukk..hehe), og gikk inn for å sjekke min egen. Tenkte meg litt om. Ja, får jeg E har jeg i hvert fall bestått, og stryker jeg legger jeg inn en klage. Men så sjekka jeg og vet dere hva?? Jeg fikk B!! :) Jehuh! Et bra semester det her. To B'er og en C :) Jeg er virkelig strålende fornøyd (og overraska), og ganske så stolt :) GJETT om jeg syns jeg fortjente den litt dyre klokka jeg kjøpte i dag ;D

23:55
Bjørg kom innom i dag, med en forsinket julegave. En SKYparaply! En sånn paraply som er klassisk svart på utsiden, men som har blå himmel med skyer på innsiden! :) Å sjønneste! :) Også ble vi stående ute i iskulden og prate i en liten evighet, før hun dro hjemover. Så satte Espen og jeg på the notebook, som godt mulig må være en av de fineste filmene jeg har sett. Full av klisjeér, men så deilig!elsker det!


Elsa og Bjørn André på fest hos Stig


Hallgeir


Susann gav meg en playmomann!
konsert på Høvleriet, tredje juledag


Espen og jeg gikk til mormor for å levere en Dronning-Maud-pudding som var til overs etter julaften


nudelig


Hanne og Krisstine (aka. Lælliss)


parfymen :)


Bjørg och jag :)

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 13 comments