?

Log in

No account? Create an account
Onsdag 23.desember 17:01 Nå er alt klart til… - Det er ikke gull alt som glitrer — LiveJournal [entries|archive|friends|userinfo]

informasjon : finner du her
arkiv : finner du her
den eldste journalen min : finner du her
og flickr'en min : den finner du her
Og her : finner du Epla-butikken min

[Dec. 28th, 09·11:54 pm]
27desember83

Onsdag 23.desember


17:01
Nå er alt klart til julefeiring i morgen! Jeg har skiftet på gjestesengen til svigermor, og vi har henta bord hos mamma (som passa perfekt med vårt! Hipp hurra!), vi har handla mat, vi har handla noen ekstra julekuler, vi (var late og) har handla kristorn til å pynte bordet med. Alt med vekslende humør, men nå når alt er gjordt og leiligheten er nyvaska og pakkene er under det nypynta treet... NÅ er det bra, og nå kan det bare bli jul. Skal dusje Anna om en liten halvtime, og så er det barne-tv og boms-i-seng. Og såååå klokken halv åtte skal jeg møte Milla og Pillen, også skal vi gå ned til Silje, for hun har bursdag i dag, og vi møtes hos henne hvert år, for å bytte gaver. Fiinfint. Jeg har tilogmed stukket nesen oppi baileysen. Ellers så er også hele resten av jula planlagt og logistik-ert. Låååvli. Gooood jul, alle sammen. Jeg har et vagt håp om å klare å komme a'jour med disse dagsoppdateringene snart, men det ser ikke helt lyst ut, ettersom jeg enda ligger 4-5 dager på etterskudd. Shit-la-gå. Det er tross alt ferie! ;)

OG, nå har jeg jo (som jeg kanskje har sagt?), fått svar på to av tre eksamener. B og C.. så gjenstår bare den siste, som vi egentlig skulle få svar på i dag.. Er engstelig for den, for det var den eksamenen som var så idiotisk sammensatt at ingen av oss følte vi fikk vist hva vi kunne... men pytt. Det er ikke noe jeg kan gjøre med det nå uansett :)

18:33
Snakket nettop med mamma. Mormor blir med i morgen!! :)på loftet i slottet stod det en gammel kiste


Birgitte på julebordet på MM
på kafé med Kristine og Isolde :)


juletapas hos Hanne


deilig juletapas!


dritafulle Festli og Martens på toaletten


fine, muntre Nina og Espen
Vi fant en veldig stor snøball


julelunchen på jobb. Beth Elin fra billettluken


og Henriette :)


grøt (uten grøt dette året), hos Silje, for å bytte gaver :)

LinkReply

Comments:
[User Picture]From: idavictoria
09-12-30 07:33 pm (UTC)
Den juletapasen så veldig fristende ut! Og nå skal jeg ta fatt på innlegget om julaften. Spennende :p

Ullsokkene dine: http://idaogmuskatt.blogspot.com/2009/12/to-sma-barn.html - de er herlige :D
(Reply) (Thread)
From: 27desember83
09-12-30 08:37 pm (UTC)
Den var fabelaktig! Jeg håper jeg kommer meg a'jour med innleggene på nyåret engang ;D

Og: ååå sokkene! Så rart å se de der, hos deg og på deg! Det er DET som er gøy med å strikke! Å få se ting bli brukt! :)
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: idavictoria
09-12-31 09:42 am (UTC)
Uff, jeg vet, det er den store skrekken med å selge egenproduserte ting. Jeg har mareritt om Majakjoler som blit stuet inn bakerst i klesskapet uten å bli brukt :( Huff. Men sokkene dine kan du være sikker på at blir brukt masse masse, helt til de blir hullete og slitt, og jeg tar frem stoppesoppen og nål og garn og lapper de og bruker de enda masse masse mer :)
(Reply) (Parent) (Thread)