27desember83 (27desember83) wrote,
27desember83
27desember83

Tirsdag 15.desember


14:20
Etter litt om og men er jeg endelig a jour med skomakergataepisodene mine. Herlig. Det er superrotete her, fordi jeg liker å gjøre alt på en gang, og gjerne systematisk også. Soveromsgulvet er juleverksted (les: innpakningsverksted). Jeg har en og en halv gave igjen å kjøpe, etter det kan jeg gjøre meg ferdig, for så å rydde etter meg. Sofaen her oppe er full av diverse strikke- og hekleprosjekter jeg har, og gulvet ved siden av meg her har faktisk psykologibok og diverse notater dandert utover seg. Hvem skulle trodd? Også i ferien da, gitt!

Det går mot slutten av året, og jeg føler igjen for å ha en liten opprydning her. Jeg orker ikke å la folk som aldri kommenterer, og som kanskje aldri leser engang, på vennelisten min (altså de låste entryene som bare de som har LJ og som allerede er lagt til der, kan lese). JEG gir selv mer enn som så, og forventer det samme tilbake. Legg igjen noen ord om du vil bli. Jeg tar opprydningen i begynnelsen av januar.
Samtidig; er det noen som ønsker tilgang til det som er lukket og låst, kan dere også legge igjen noen ord. For at dere skal få tilgang, må dere selvsagt ha en livejournalkonto :)

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 39 comments
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →