27desember83 (27desember83) wrote,
27desember83
27desember83


Fredag 20.november06:40
Jeg ble rammet av eksamens-panikken , onsdags morgen, fem på halv ti. Jeg oppdaget at jeg skulle ha forelesning ti over ti, og så gikk det liksom opp for meg at det var nesten ingen dager til eksamen, og at jeg måtte lære meg stoffet før tirsdagen etterpå. Nå er det fredag, og jeg er vel ikke så voldsomt mye klokere, men litt? Går denne eksamen bra (altså; ikke stryk), er det et under. Men det er faktisk det underet jeg til stadighet håper på. 18 dager til juleferie!

19:09
Da var dagen nesten over. Har fått gjordt mye på skolen i dag, og forstår en del mer enn før. Skyver bort det meste som kan ligne tanker jeg vanligvis ville bry meg om å dokumentere, og gjør mitt beste for å ikke bli distrahert. I kveld er det gullrekka og jeg skal la eksamen være eksamen, og heller strikke til den store gullmedaljen.

Lillesøster og Baldevin :)


Denne plakaten henger på jobb. "Den glade enke". Jeg kommer ikke over at jeg syns det ser ut som en transe? Er det det, mon tro?


Elisabeth :D
Jeg sovnet i forelesningen. Det kunne heldigvis ingen se.
Pillen på Moody


Denne bagen fikk jeg av mormor (maste jeg meg til, fra mormor?). Jeg har garn i den nå. Jeg har dog planer om å bruke den på en helgeutflukt en gang. Men først må jeg bli så tøff og kul at jeg tør reise med en oldgammel bag, som egentlig ikke er særlig praktisk, men bare veldig fin. Hmh. Hvem vet; kanskje skinnet bedrar. Kanskje den viser eg å være veldig praktisk faktisk.


Lunch på Lothe med Milla-min :) Se så fin armen hennes blir!

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 4 comments