27desember83 (27desember83) wrote,
27desember83
27desember83
Torsdag 05.november15:27
Hadde kun to timer på skolen i dag, men satt fire timer etterpå og jobbet med oppgaver i psykologien. Jeg koser meg virkelig med det faget. Endelig noe som bare er lystbetont. Logistiske ting i hjemmet har falt på plass, selv etter jeg hadde forsont meg med at dette ble en uke full av forandringer. Det ser ut til at ting ordner seg. Etter skolen i dag, gikk Margareth og jeg til byen en tur, og "på polet". Det er jo ofte det som er poenget med at vi går til byen, likevel går vi innom de fleste klesbutikkene vi ser, på vei til polet. Koselig. Får skikkelig fredagsfølelse av å gå hjem med to flasker vin i posen, selv om i dag egentlig ikke er fredag.

Har, forgjeves, prøvd å få med meg noen å se 500 days of summer i kveld, men det ser ikke særlig lyst ut. Kanskje i dag skulle vært dagen jeg gikk alene på kino? Nej, pft. Jeg tør jo ikke. Jeg er jo mørkredd. Men Mateusz bad meg med på noe release-greier for en ny TVkanal. Gratis øl, var hans sterkeste grunn for å gå. Det blir muligens min også, om jeg blir med. Jeg blir mindre mørkredd, av gratis øl.

Kjersti og jeg var innom den fine lille butikken; Helgesen, for hun skulle kjøpe seg noe ferdigmat. Der hadde de smalahåve. Espen skal til Bømlo for å spise det i morgen. Jeg er selfølgelig sønderknust for at jeg skal jobbe og ikke kan være med.


Lillesøster og jeg var å så reisen til julestjernen. Skuespillerprestasjonene var vel ikke noe å rope hurra for, men disse bildene fra før forestillingen begynte gir meg fremdeles julestemning.


Anne og jeg satt i et gult rom, på scenefesten, og delte hemmeligheter.
Snille Ella sin klokke, som hun kjøpte seg siden klokkeringen var til reperasjon (jeg visste ikke de fantes? Jeg trodde de oppstod og forsvant på tidlig nittitallet). Etter hun hadde fått klokkeringen sin tilbake, fikk jeg denne! Seee så fin da! :)


Miss Saigon i amfiet på Moster


Slik ble hjertet jeg sydde på votten til Anna mens jeg satt og ventet på mormor utenfor hjerteavdelingen. Jeg har fremdeles ikke orket å gjøre ferdig hjertet på den andre votten.
Rikke


Lektor Martens på dansegulvet
dagen derpå. Oh baby.


på vei ned til Mateusz
e-verket er et fantastisk fint sted


Elsa og Nina Lill


jahaSubscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 8 comments