?

Log in

No account? Create an account
Lørdag 22.august 2009 11:08 1/2-o i luken. Jeg er… - Det er ikke gull alt som glitrer — LiveJournal [entries|archive|friends|userinfo]

informasjon : finner du her
arkiv : finner du her
den eldste journalen min : finner du her
og flickr'en min : den finner du her
Og her : finner du Epla-butikken min

[Aug. 22nd, 09·09:00 pm]
27desember83
Lørdag
22.august 2009
11:08
1/2-o i luken. Jeg er dårlig! Phju! Det er nok vel fortjent. Veldig glad jeg tok meg fri i dag. Espen og jeg skal se en romantisk, fransk film klokken ett, og jeg varmer opp med Yann Tiersen. I dag føles så veldig som en søndag at jeg skal late som om det er en.

19:07
Åh! Hellåo in de luk egen! Espen og jeg har vært og sett den franske filmen. Veldig kjedelig i grunn, men det var en fin mann på skjermen, så det gikk på et vis :P Dessuten ble det brukt en NYDELIG sang i filmen, som jeg tenkte jeg skulle prøve å spore opp i dag. Etterpå valsa vi på kaien en stund (det er havnedager nå), og etterpå gikk vi på Lothes og spiste faktisk :) Veldig veldig hyggelig dag. I kveld er det ostesuflé og vin. Gleder meg. Skal meske meg med verdens herligste fyr, i en sofa, i utallige timer i kveld.

MEN.. jeg skal liksom vaske.. og støvsuge.. men jeg kommer liksom bare aldri i gang. Jeg får ta fejsbukk i bruk. Når sju mennesker har trykket på "liker"-knappen, skal jeg begynne med å tørke støv, så vaske badet, så støvsuge osv. God ordnings!

21:29
Åh! Jeg har så fantastisk lyst på et glossy, lilla kjøkken!!LinkReply