27desember83 (27desember83) wrote,
27desember83
27desember83

Lørdag
22.august 2009
11:08
1/2-o i luken. Jeg er dårlig! Phju! Det er nok vel fortjent. Veldig glad jeg tok meg fri i dag. Espen og jeg skal se en romantisk, fransk film klokken ett, og jeg varmer opp med Yann Tiersen. I dag føles så veldig som en søndag at jeg skal late som om det er en.

19:07
Åh! Hellåo in de luk egen! Espen og jeg har vært og sett den franske filmen. Veldig kjedelig i grunn, men det var en fin mann på skjermen, så det gikk på et vis :P Dessuten ble det brukt en NYDELIG sang i filmen, som jeg tenkte jeg skulle prøve å spore opp i dag. Etterpå valsa vi på kaien en stund (det er havnedager nå), og etterpå gikk vi på Lothes og spiste faktisk :) Veldig veldig hyggelig dag. I kveld er det ostesuflé og vin. Gleder meg. Skal meske meg med verdens herligste fyr, i en sofa, i utallige timer i kveld.

MEN.. jeg skal liksom vaske.. og støvsuge.. men jeg kommer liksom bare aldri i gang. Jeg får ta fejsbukk i bruk. Når sju mennesker har trykket på "liker"-knappen, skal jeg begynne med å tørke støv, så vaske badet, så støvsuge osv. God ordnings!

21:29
Åh! Jeg har så fantastisk lyst på et glossy, lilla kjøkken!!Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments