27desember83 (27desember83) wrote,
27desember83
27desember83


Onsdag
08.juli
18:25
Har følt meg litt sånn halv-uggen i dag egentlig. Kjipt. Har vært på Lothes og spist med Lælliss, og i byen :) Koselig, men formen skulle bare vært ørlittegranne bedre. Jeg har lyst til å bli kost med.

21:53
Jeg sitter her og hører på Mohr. Jeg har rydda det jeg hadde tenkt å rydde, og er fornøyd med det. Vil bare vaske litt. Savner grønnsåpelukt. Følte meg, som sagt, uggen, så jeg skylte hodet i kaldt vann og satt det i en dult etterpå. Tørka det ikke noe særlig, men gikk på badet og tørka det litt da dryppinga ned på skuldrene irriterte. Nå har jeg krølla håret opp i kruseduller og festa krusedullene til hodet med fliseklemmer. Jeg vil ha superlangt hår (Lælliss-langt), men jeg leker også med tanken på å ha det kort. Så kort at det blir supermasse krøller (forhåpentligvis).. men jeg må gro baller først.

Jeg koser meg sånn med de lange, morsomme telefonsamtalene Espen og jeg har hatt nå når han har vært på Bømlo. Nesten så jeg skulle ønske vi hadde et avstandsforhold. Neida. Men fine telefonsamtaler er fine likevel :)

23:18
Dette gav meg av en eller annen grunn utrolig lyst til å dra på Roskilde neste år. UTROLIG lyst. Kanskje kanskje? :) Jeg har hatt en pause på... fem år nå (tror jeg). Det burde holde ;).

.


.


.


.


.


.


.


Jeg fikk jordbær av Helge Toft :)


fjonge birgitte :)


.


dagen før de dro til Amerika


André tattoveres


.


fin bro :)


Lille vakre Eva


.


Ola & Milla


fint? ;D


Jeg er 2.10. Minst!


.


.


Rune & mamma på Flytten


nom! standard-maten min på Lothe's. Pizza med annananas. MEN i går var jeg kreisi og tok champinjong (?) på også ;D


.

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 9 comments