?

Log in

No account? Create an account
Torsdag 25.juni 00:41 Jeg og Espen har vært på… - Det er ikke gull alt som glitrer — LiveJournal [entries|archive|friends|userinfo]

informasjon : finner du her
arkiv : finner du her
den eldste journalen min : finner du her
og flickr'en min : den finner du her
Og her : finner du Epla-butikken min

[Jun. 25th, 09·10:13 am]
27desember83

Torsdag
25.juni
00:41
Jeg og Espen har vært på nattåpent på Amanda Senteret i kveld. utrolig mye folk! Grunnen til at vi dro opp dit, var hovedsaklig for at han skulle bytte bursdagsgaven han fikk av meg (på forhånd), men vi endte opp med å tilbringe tre og en halv time der oppe, og å kjøpe adskillig mye mer ;P Espen foreksempel, han kjøpte en sykkel (endelig!), pluss en fiskestang, i tillegg til ei skjorte og en singlett han fikk for det han bytta. Og jeg? Jeg gikk på Bianco og prøvde de nydelige (,men litt for høye) skoene for andre gang. Jeg har hatt en tilgodelapp der i et halvt år nå, og har hatt utrolig lyst til å få brukt den opp, så ja.. jeg prøvde de igjen, og Espen likte dem like godt som meg. Så han foreslo at han skulle betale de 250kronene som gjenstod etter tilgodelappen, også kunne vi si det var 25-års-gaven min.

I den shitty jula som var, glemte nemlig Espen å kjøpe gave til 25-års-dagen min. En skikkelig crap jul, med mormor på sykehus, og en skikkelig kjip feiring av bursdagen min ( der jeg lot de som ikke kom, gi utslaget for hvordan festen ble, istedenfor å glede meg over de som hadde kommet)... ja, og i tillegg hadde kjæresten min nok en gang sluntra unna noe som kunne minne meg på at i alle fall han var glad i meg. Jeg ble i alle fall enda mer skuffa, og har ikke klart å glemme det. Jeg har heller ikke brydd meg med å ikke nevne det, og har nevnt det hver gang jeg har hatt sjangsen. Og i det siste har jeg hatt sjangsen særdeles ofte ;) Men nå er vi iallefall even steven. Jeg har fått verdens fineste sko (som jeg er livredd jeg ikke vil klare å gå med..? ), og kan glemme hele dumme desember'08..

Jeg har ikke truffet henne enda, men nå er Milla tilbake i Haugeby :)


.


Milla & Ola :)


.


biuuuutiful


Jeg fikk snacks hos frisøren da jeg venta på bruden


.


Camilla og Felix


på Åkrasanden


.


skoene! Så fiiiine :)

LinkReply

Comments:
From: noctem_
09-06-26 08:33 am (UTC)
Så brun du e! Og fine fine Felix :) Åsså må eg jo sei Gratla med nye sko OG du ser meg plutselig søta ;)
(Reply) (Thread)
From: 27desember83
09-06-26 09:41 am (UTC)
ikkje så himligt brune da ;P men litt? deiligt :)
Håpa eg går me de nye skonå mine i bursdagen din på lørdag :)
(Reply) (Parent) (Thread)
From: crackedcanvas
09-06-26 09:03 am (UTC)
Nydelige sko! Jeg ble ordentlig glad av å se poster fra deg igjen. :) (Selv om de er åpne, og du ikke har lagt meg til igjen enda - men det er greit altså, jeg lover :D)
(Reply) (Thread)
From: 27desember83
09-06-26 09:42 am (UTC)
:)
Hyggelig :)
Jeg tar en kikk hos deg, jeg!
(Reply) (Parent) (Thread)
From: saktefilm
09-06-26 06:02 pm (UTC)
Oooh! Fine sko! Du får rapportere hvordan det er å gå på dem. Jeg prøver å lære meg høyere og høyere hæler, og er langt fra så høye som dine ennå ;)
(Reply) (Thread)
From: 27desember83
09-06-26 07:44 pm (UTC)
ja, easy does it!
Mitt største problem er jo at jeg har en fucka fot. Sånn kul som står ut, og alltid gjør at den ene skoen blir litt for liten.. meeeen vi får satse på det går fint? Håper på å ha jomfruturen på dem på lørdag, med mindre det er alt for varmt ;P
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: cinne
09-06-26 06:36 pm (UTC)
Ooooh, pene skoene! :O
(Reply) (Thread)
From: 27desember83
09-06-26 07:44 pm (UTC)
Jaaaa :)
(Reply) (Parent) (Thread)