27desember83 (27desember83) wrote,
27desember83
27desember83


Søndag
31.mai
16:44
dingdingding

Åh! I går var gøy! Veldig veldig gøy :) Espen hadde i utgangspunktet lite lyst, men endte opp med å få det veldig gøy, da han fant ut at han og Jarle (mannen til Margareth) var i slekt, og at de lekte masse sammen hos sin felles onkel, da de var små :) Det var en sånn kveld, der jeg selv hadde det feiende flott, og der jeg klarte å få de rundt meg til også å ha det feiende flott. I dag skal jeg sole øvre del av ben, mage og rygg. Til informasjon ;)

18:40
Pillen

Har ligger på terassen med Pillen i absolutt hele dag! Først var vi en tur på TITO og kjøpte røyk og iskaffe, og så har vi ligget ute på dyna siden da. Har drukket en cider og en øl og hatt det veldig veldig bra. Bare ligget og pratet fjas. DEILIGE dagen! På tirsdag har jeg min første dag i billettluken. Gleder meg til å jobbe der i sommer! Hyggelige mennesker, hyggelig sted, hyggelige arbeidstider. Hyggelige penger. Det blir bra :)

21:08
Frisørshampo

Jeg må ta tilbake det stygge jeg sa om frisørshampoen min forresten. Den gjør virkelig underverker. Trikset er bare å ALDRI gre håret ;D.

gavebordet, da André fyllte år


Kjersti, Silje, Raymond og Pillen


før frisørshampoo


Etter frisørshampoo


Linda & Janeth hos Margareth


.


.


.


Turi skal lage smykke til Pillen, så hun var bortom og valgte ut farger og lengde och såder :)


Jeg lagde en champagne-stol på grillfesten på lørdag :)


Linda hadde en grønn blomst i gåret, som hun gav til meg, for hun mente den kledde meg bedre. Men så plutselig fant jeg en rød blomst, så hun fikk den av meg :D


meg & Pillen på terassen i går


nom :)

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments